Academia.edu no longer supports Internet Explorer.
To browse Academia.edu and the wider internet faster and more securely, please take a few seconds to upgrade your browser.
2016
…
10 pages
1 file
Aquesta comunicacio presenta la tasca i resultats del Seminari (SERCS), projecte docent i de recerca, reconegut com a materia transversal. Creat al 2013, es un espai consolidat d'aprenentatge dialogic que relaciona docencia i investigacio accio fora de l'aula. Incentiva la reflexio critica, l'analisi de problematiques socials i la creacio de nou coneixement. Amb una gestio presencial i virtual hi interactuen alumnat de Grau de Treball Social, professors, postgraduats i professionals de la intervencion.
2011
La reproducció total o parcial d'aquesta obra només és possible de manera gratuïta i indicant la referència dels titulars propietaris del copyright: ICE i Octaedro.
2010
Eje temático: El investigador form El punto nodal de este trabajo es re de alimentación intelectual que lo l docente-investigador. Esto se pu crítica que se inserta en el Modelo curricular y de la enseñanza más a se puede iniciar en la investigación estudio y a la bibliografía que util generación de una estrategia did construir un aprendizaje también investigativa en el docente.
2008
La voluntat d'aquesta recerca és, mitjançant un procediment d'enquesta, identificar aquelles estratègies d'ensenyament que poden ser mes efectives en relació a ajudar els alumnes a aprendre més i millor. La finalitat és construir un instrument que permeti analitzar situacions d'ensenyament i aprenentatge en l'E. Superior i, eventualment, orientar-les en la seva millora significativa. Per això ens centrarem en la valoració, per part de diverses tipologies d'alumnes, de situacions i d'activitats d'ensenyament proposades pel professorat a determinades matèries que estan cursant grups d'alumnat a diverses titulacions de quatre universitats catalanes.The main aim of the research is identifying the most effective strategies in supporting a better learning process in H. Education. The basic mean we used to develop such analysis was a questionnaire. Our scope is to develop a valid tool to analyze teachinglearning situations in HE in order to both, to rais...
una didactica nueva de la investigacion de ciencias sociales y humanas
2015
Adquirir i utilitzar els instruments necessaris per desenvolupar una actitud critica i reflexiva Basar les intervencions infermeres en l'evidencia cientifica i en els mitjans disponibles. Buscar, avaluar, organitzar i mantenir sistemes d'informacio Expressar-se de manera fluida, coherent i adequada a les normes establertes, tant oralment com per escrit. Identificar, analitzar i prendre l'opcio resolutiva mes adequada per donar resposta als problemes de l'ambit professional, de manera eficient i eficac. Planificar i dur a terme cures infermeres dirigides a persones, families o a grups, orientades als resultats en salut, i avaluar-ne l'impacte a traves de guies de practica clinica i assistencial que descriuen els processos pels quals es diagnostica, tracta o cuida un problema de salut.
Temps d'Educació, 2015
Aquest article es la presentacio de la monografia sobre exploracions pedagogiques i altres pedagogies
Universitaria Docencia Investigacion E Innovacion, 2013
Uno de los factores que alienta la consecución de altos logros educativos en Japón obedece al trabajo en equipo que desarrollan los profesores, base esencial del jugyou kenkyu 3 o Estudio de Clase. La búsqueda continua de la clase ideal hace del docente japonés un permanente investigador en el aula, proyectado a ser un verdadero profesional en su campo, para lo cual debe contar con el apoyo de otros colegas para que de manera colaborativa y a su vez recíproca reflexionen y mejoren su práctica docente. Aún siendo el Estudio de Clase una práctica centenaria en la cultura escolar japonesa, muchos países han incursionado en su estudio, adaptación y aplicación de manera exitosa. A continuación se presenta una revisión conceptual del Estudio de Clase desde algunos de sus elementos constitutivos, en aras de proporcionar mayor claridad a quienes están en la búsqueda de calidad educativa desde la investigación en el aula como práctica de reflexión y acción permanente.
2017
El proceso de investigacion en la universidad colombiana, ha crecido exponencialmente en los ultimos 20 anos a raiz del proceso de acreditacion universitaria y posicionamiento de las mismas. Esto ha implicado que los docentes adquieran nuevas herramientas a traves de su aprendizaje y formacion permanente tanto a nivel de maestria como de doctorado. La investigacion, aparte de ser una funcion o tarea especifica de la universidad, tambien es una manera de generar mejores practicas docentes en el aula, acompanando procesos de investigacion formativa y formacion para la investigacion. El presente documento es una reflexion alrededor de lo que aporta la investigacion, en terminos de una mejor educacion.
2014
Josep palos i rodriguez. universitat de Barcelona. institut de ciències de l'Educació. pilar reverté i Vidal, arxiu nacional de catalunya (servei didàctic) i cEsirE (Àmbit social i cultural); Francesc Olivé i Ollé, arxiu nacional de catalunya (Àrea d'acció cultural i servei didàctic); Enric cobo i Barri, departament de cultura (servei de coordinació d'arxius; miquel albert i tarragona, departament d'Ensenyament. Àrea tac; Júlia Quintela i González, institut municipal d'Educació de Barcelona; anna rubió i rodón, universitat de Barcelona. Facultat de Biblioteconomia i documentació; nuria Jornet i Benito, universitat de Barcelona. Facultat de Biblioteconomia i documentació; Fina solà i Gasset, diputació de Barcelona. arxiu General; Betlem martínez raduà, associació d'arxivers-Gestors de documents de catalunya. Comité Científic: Josep palos i rodriguez. universitat de Barcelona. institut de ciències de l'Educació.; pilar reverté i Vidal, arxiu nacional de catalunya (servei didàctic) i cEsirE (Àmbit social i cultural); Francesc Olivé i Ollé, arxiu nacional de catalunya (Àrea d'acció cultural i servei didàctic); Gemma tribó i traveria, arxididàctica; Enric cobo i Barri, departament de cultura (servei de coordinació d'arxius; miquel albert i tarragona, departament d'Ensenyament. Àrea tac; Júlia Quintela i González, institut municipal d'Educació de Barcelona; anna rubió i rodón, universitat de Barcelona. Facultat de Biblioteconomia i documentació; nuria Jornet i Benito, universitat de Barcelona. Facultat de Biblioteconomia i documentació; Jaume Enric Zamora i Escala, diputació de Barcelona; alfred mauri i marti, Escola superior d'arxivística i Gestió documental (EsaGEd); Fina solà i Gasset, diputació de Barcelona (arxiu General); Betlem martínez raduà, associació d'arxivers-Gestors de documents de catalunya.
Loading Preview
Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper by clicking the button above.
Apuntes sobre la investigación y la enseñanza de de la comunicación y el periodismo en América Latina, 2008
2014
Big Bang Faustiniano, 2017
Temps d'educació, 2002
Huerta, R. (2010). Ser i ser vistes. Investigar identitats docents a l'Uruguai, en Congrés Internacional de Didàctiques, Universitat de Girona, 2010
Temps D Educacio, 2010