השימוש ב-iMac עם iCloud ו״המשכיות״
ישנן דרכים רבות שבהן תוכל/י להשתמש ב‑iMac עם המכשירים האחרים שלך, כגון iPhone, iPad, iPod touch או Apple Watch. העבר/י קבצים, שתף/י וערוך/י מסמכים, בטל/י את נעילת ה‑iMac באמצעות ה‑Apple Watch, הפוך/י את ה‑iPhone או את ה‑iPad לנקודת אינטרנט חמה, ענה/י לשיחות או שלח/י הודעות טקסט מה‑iMac, ועוד הרבה יותר.
גש/י לתוכן שלך מכל מכשיר. עם iCloud, ניתן לאחסן, לערוך ולשתף בצורה מאובטחת מסמכים, תמונות וסרטים בין מכשירים כדי לוודא שהכל תמיד מעודכן. כדי להתחיל, ראה/י גישה לתוכן שלך ב-iCloud מה-Mac.
כדי להפעיל את iCloud אם לא עשית זאת קודם במהלך ההגדרה של ה-Mac, לחץ/י על צלמית ״העדפות המערכת״ ב-Dock, לחץ/י על ״התחבר״ והתחבר/י באמצעות חשבון ה-Apple ID שלך, או צור/י חשבון כזה אם אין לך חשבון. לחץ/י על iCloud על-מנת להפעיל או לבטל מאפיינים של iCloud. למידע נוסף, ראה/י הגדרת iCloud ב״מדריך למשתמש/ת של macOS״.
השתמש/י ב‑iMac עם מכשירים אחרים. באמצעות ״המשכיות״, תוכל/י לעבור בצורה חלקה בין ה‑iMac למכשירים אחרים. פשוט התחבר/י לכל מכשיר באמצעות ה-Apple ID, ובכל פעם שה-iMac והמכשירים שלך יהיו קרובים אחד לשני, הם יפעלו יחד בדרכים נהדרות. עם המאפיינים של ״המשכיות״, תוכל/י לעשות דברים כמו להתחיל משימה במכשיר אחד ולסיים אותה במכשיר אחר (ראה/י השימוש ב-Handoff ב-Mac), להעתיק תוכן במכשיר אחד ולהדביק אותו באחר (ראה/י השימוש בלוח אוניברסלי ב-Mac), לענות לשיחות או לשלוח הודעות טקסט מה‑iMac (ראה/י שיחות טלפון והודעות טקסט ב-Mac), להעביר קבצים עם AirDrop (ראה/י המאפיין AirDrop ב-Mac) ועוד.
לעיון ברשימת דרישות מערכת עבור מכשירים התומכים ב״המשכיות״, עיין/י במאמר התמיכה של Apple דרישות מערכת עבור ״המשכיות״. למידע נוסף בנושא השימוש ב״המשכיות״ עם ה‑iMac, עיין במאמר התמיכה של Apple השימוש ב״המשכיות״ לחיבור ה‑Mac, ה‑iPhone, ה‑iPad, ה‑iPod touch וה‑Apple Watch שלך או עבור/י אל כל המכשירים שלך.
