Twoi współpracownicy i asystent, razem
Załóż wspólny czat ze współpracownikami i jednym ze swoich asystentów, na swoim własnym komputerze. Zanim ktoś dołączy, widzisz, co zobaczy, a krok, który coś wysyła, płaci lub usuwa, czeka na karcie zatwierdzenia na osobę, której dotyczy.